Un incendi calcina un terreny forestal entre dues gasolineres tancades a Pedreguer

Les tasques d'extinció han conclòs a primera hora de la vesprada i s'ha registrat un altre incendi a la Vall de Gallinera
/ València
24 març 2018 01:00h
Els bombers treballen en l\'extinció de l\'incendi de la Vall d\'Alba

Un incendi ha calcinat aquest dissabte un terreny forestal amb forma de bancal situat entre dues gasolineres tancades en la N-332, a l'altura de Pedreguer (Marina Alta).

Segons ha informat a Europa Press el Consorci Provincial de Bombers d'Alacant, el foc s'ha declarat aquest dissabte al matí en el quilòmetre 193 de la N-332, a l'altura d'aquest municipi.

Per a extingir les flames, al lloc s'han traslladat una autobomba, dos vehicles nodrissa i un oficial de prefectura del parc de Dénia (Marina Baixa), així com una brigada forestal.

El foc s'ha estabilitzat al voltant de les 12.30 hores d'aquest dissabte i les tasques d'extinció han finalitzat sobre les 14.30 hores.

Tanmateix, a la mateixa hora que aquest foc s'ha estabilitzat, s'ha registrat un altre incendi en la localitat de la Vall de Gallinera, també a la Marina Alta, fins on s'han traslladat bombers del parc de Benissa.

next