Diari La Veu del País Valencià
Cotino demana declarar davant el jutge pel seu paper en la visita del Papa
Europa Press / València

Cotino ha realitzat aquestes declaracions als mitjans de comunicació en els passadissos de Les Corts, després de les informacions que apunten al fet que, segons l’informe de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) del Cos Nacional de Policia, el president del parlament autonòmic va negociar amb ‘Gürtel’ la visita del Papa a València en 2006.

Juan Cotino ha ressaltat que en la visita de Benedicto XVI va treballar com a “voluntari” i que sol·licitarà declarar “davant el tribunal el que corresponga” per a respondre a tot el que li vulguen preguntar i “tot el que ajude a aclarir aquesta realitat”. “U no pot estar cada dia pensant que una informació d’una persona o d’una altra perjudica la seua imatge. Em perjudica a mi com a persona i com a president de Les Corts”, ha manifestat.

‘La Policia ha tret conclusions que són falses’

Així mateix, ha assenyalat que “mai en la vida” s’ha reunit amb un dels capitosts de la trama Gürtel Pablo Crespo. “És totalment fals que jo m’haja reunit amb el senyor Crespo. Per tant, si la Policia ha tret eixes conclusions, la Policia està traient conclusions que són falses, errònies”, ha indicat.

“No m’he reunit amb el senyor Crespo en la vida, ni per a parlar de la visita del Papa ni per a parlar de res”, ha reiterat davant els periodistes.

Inquirit per com valora que, segons l’informe de la UDEF, Álvaro Pérez, ‘El Bigotes’, diguera que com a Madrid el PP no li donava treball va venir a València a fer negoci, Cotino ha respost que desconeix l’informe i, per tant, “no tinc res que parlar del que puga dir Álvaro Pérez”.

No obstant açò, ha afegit: “El senyor Álvaro Pérez va dir que m’havia regalat una casa a mi i és mentida. Per tant, tan fals és el paper que estem mirant ara, com quan va dir que m’havia regalat una casa que no he vist en la vida”.

Comparteix

Icona de pantalla completa