Diari La Veu del País Valencià
Un incendi calcina més de 2.000 metres quadrats d’un magatzem de reciclatge d’Elx

Un incendi ha calcinat aquest dimarts al voltant de 2.200 metres quadrats en un magatzem de reciclatge de plàstics i cartons d’Elx. El foc fa més de sis hores que es manté i ja es troba controlat i sense flama, encara que no està extingit, segons el Consorci Provincial de Bombers d’Alacant.

La nau afectada, d’uns 3.330 metres, es troba en el carrer de Sogorb del polígon il·licità de Carrús. Les flames s’han perimetrat sobre les tres de la vesprada i l’incendi ha quedat controlat a les 17.30 hores.

Huit mitjans terrestres i un d’aeri han participat en les tasques d’extinció d’aquest foc. Al llarg del dispositiu, la policia ha demanat a la ciutadania que, si es podien veure afectats pel fum, es mantingueren confinats fins que els bombers acabaren les tasques.

Fins al polígon s’han desplaçat quatre vehicles d’Elx i un de les localitats alacantines de Crevillent, Sant Vicent del Raspeig i Almoradí, al costat de l’helicòpter Alpha 2, que ha sigut rellevat per l’Alpha 1.

Una vegada controlat l’incendi, els efectius treballen amb la retroexcavadora per a moure la cendra i controlar que els punts calents no reaviven les flames, per la qual cosa el dispositiu es mantindrà en la nau durant unes hores més, segons les mateixes fonts.

Comparteix

Icona de pantalla completa