Diari La Veu del País Valencià
Detingut un home a Castelló per matar el seu sogre i ferir la filla de la seua parella

Un home de 46 anys ha sigut detingut aquest dimarts després de matar presumptament el pare de la seua parella, de 70 anys, i ferir la filla de la seua companya sentimental, de 21, en un domicili del Camí Morera del Grau de Castelló. Els fets s’han produït després que la seua parella el denunciara aquest mateix dilluns per amenaces de mort, segons han informat a Europa Press fonts de la Policia.

El succés s’ha produït sobre les 15.30 hores d’aquest dimarts en el domicili del pare de la companya sentimental, on suposadament el detingut, després d’una baralla, ha matat el pare de la seua parella amb un arma blanca i ha ferit la filla d’ella. La xica ha patit ferides d’arma blanca en una mà i ha sigut traslladada a l’Hospital General de Castelló. Segons fonts hospitalàries, la xica es troba hospitalitzada i, encara que no es tem per la seua vida, continuarà ingressada almenys fins demà. També es troba a l’Hospital General de Castelló el presumpte agressor, que presenta ferides múltiples. La seua vida tampoc corre perill.

La parella del detingut havia interposat aquest dilluns davant la policia una denúncia contra ell, en la qual assenyalava que l’home l’havia amenaçat de mort. Després de la denúncia, es va establir un dispositiu de cerca de l’home, així com la protecció de la dona en un lloc diferent al seu domicili, segons fonts de la investigació.

Des de la Prefectura de Policia de Castelló s’ha precisat que sobre ell pesava una ordre d’allunyament i que la denunciant, víctima de violència masclista, no estava en el domicili dels seus pares quan la seua parella s’ha presentat en la casa.

Segons les mateixes fonts, l’home ha cridat a la porta i ha eixit en primer lloc la filla de la seua parella, a qui ha provocat ferides amb un arma blanca en una mà, pel que sembla en un intent de defensar-se d’ell. En sentir els seus crits ha arribat l’avi, qui finalment ha mort en el mateix lloc per les ferides patides. El mateix presumpte autor dels fets ha resultat també ferit, encara que no s’ha precisat si les lesions són de consideració.

Comparteix

Icona de pantalla completa