Diari La Veu del País Valencià
Caixa Ontinyent segueix creixent i tanca 2017 amb un benefici de 6,2 milions

El consell d’administració de Caixa Ontinyent ha fet públics aquest dimecres els comptes de l’exercici 2017. L’entitat va acabar l’any amb un benefici, abans de sanejaments i dotacions, de 12,4 milions d’euros, que queda en 4,4 milions d’euros després de les provisions pertinents. Després d’aquestos resultats, la caixa valenciana presenta un benefici net de 6,2 milions d’euros, xifra que suposa un augment d’un 8,35% en relació amb l’exercici anterior.

Segons ha informat l’entitat, els beneficis nets es distribuiran augmentant el nivell de capitalització de l’entitat, amb 5 milions d’euros a reserves, i potenciant l’obra social. Els comptes i la proposta de distribució seran elevats a l’Assemblea general per a la seua aprovació en els pròxims mesos. La caixa també ha informat que la morositat s’ha reduït en un 19,96% en l’exercici passat, de manera que se situa en el 8,8%.

Aquestos resultats permeten un pressupost d’obra social per a 2018 d’1,7 milions d’euros. Per a enguany, mantindrà les línies d’actuació dels darrers anys amb els centres implantats, col·laboració amb col·lectius i publicacions de temes locals i comarcals. Així mateix, l’entitat preveu incrementar la seua presència en campus universitaris amb actuacions que pretenen facilitar una millor eixida professional als estudiants, fomentar la investigació i l’ocupació, millorar en innovació i incentivar l’emprenedoria.

Quant a actuacions específiques per a enguany, es preveu el desenvolupament del projecte per a la implantació d’un centre d’Alzheimer a Albaida; la implantació del centre de salut mental a Ontinyent; l’inici dels estudis tècnics per a la futura implantació d’un centre social a Ontinyent, i la posada en funcionament de la Fundació Caixa Ontinyent, que desenvoluparà actuacions d’integració social i laboral així com de mont de pietat.

Caixa Ontinyent ha informat que preveu per a aquest 2018 continuar desenvolupant projectes tecnològics que milloren l’oferta de serveis i que li permeten mantenir-se en l’avantguarda de la nova realitat digital. Segons que ha explicat, l’objectiu és ampliar els canals d’interrelació amb el client, facilitant i potenciant l’accés de la societat als serveis bancaris digitals, al mateix temps que es manté la xarxa d’oficines físiques i, amb elles, el tracte directe amb la clientela.

Per aquest exercici, el Consell d’Administració també abordarà com a eix d’actuació l’impuls de productes i serveis per a famílies i pimes, especialment quant a l’accés al crèdit.

Comparteix

Icona de pantalla completa