Diari La Veu del País Valencià
Publicat el calendari d’admissió i matriculació per a totes les etapes educatives

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) el calendari d’admissió de l’alumnat per al pròxim curs 2018-2019 en els ensenyaments d’Educació Infantil, Primària, ESO i Batxillerat als centres docents sostinguts amb fons públics.

Així, s’estableix que les famílies dels escolars d’Educació Infantil i Primària podran presentar als centres educatius les seues sol·licituds entre el 17 i el 24 de maig. Una vegada comprovades i baremades, la publicació de les llistes provisionals es realitzarà el 4 de juny.

Posteriorment, s’obrirà un període de reclamacions entre el 4 i el 6 de juny i, una vegada ateses les reclamacions, seran publicades les llistes definitives d’admesos als centres el dia 13 de juny

Quant al procés de matriculació de l’alumnat d’Infantil i Primària, aquest es realitzarà entre els dies 14 de juny al 2 de juliol, detalla la resolució donada a conéixer pel departament que dirigeix Vicent Marzà.

ESO i Batxillerat

Quant a l’estudiantat d’ESO i Batxillerat, la presentació de sol·licituds es realitzarà entre el 17 i el 28 de maig i una vegada s’haja realitzat el barem, es coneixeran les llistes provisionals la publicació de les quals està prevista per al 12 de juliol als centres educatius.

Les reclamacions podran realitzar-se durant els dies següents, fins al 16 de juliol. Una vegada resoltes, es procedirà a publicar les llistes definitives dels alumnes admesos, el 19 de juliol.

La matriculació en el cas de Secundària i Batxillerat queda fixada per al període que s’estén entre el 19 i el 26 de juliol.

Comparteix

Icona de pantalla completa