Retirat un llaç groc en defensa dels presos polítics catalans penjat a les Torres dels Serrans

La Policia Local assegura que s'ha llevat el cartell com es faria amb "qualsevol tipus de pancarta"
/ València
28 març 2018 01:00h
La pancarta penjada a la façana que dóna a l\'antic llit del riu Túria, ha fet que ciutadans i turistes la fotografiaren i compartiren en xarxes socials.,

La Policia Local de València ha retirat aquest dimecres una pancarta amb un llaç groc de la façana de les Torres de Serrans. El símbol, en defensa dels polítics catalans empresonats, ha romàs penjat poc de temps i s'ha retirat de la façana com qualsevol tipus de pancarta, segons fonts policials.

L'element, penjat al matí a la façana que dóna a l'antic llit del riu Túria, ha aconseguit que ciutadans i turistes la fotografiaren i compartiren en xarxes socials. Sobre les 11.25 hores –quan s'ha assabentat que hi era la pancarta–, la Policia Local ha donat avís al Cos Nacional de Policia i ha procedit a despenjar-la juntament amb efectius de les Torres.

La regidora de Ciutadans a l'Ajuntament de València, Ma Dolores Jiménez, ha avançat que preguntarà en la pròxima comissió municipal de Seguretat Ciutadana per les imatges de seguretat de les càmeres de les Torres dels Serrans, amb l'objectiu d'identificar els responsables, segons fonts de la formació taronja.

next