À Punt dedicarà 3 milions al doblatge de pel·lícules, sèries i documentals

Els mitjans públics disposaran de la plataforma multimèdia definitiva a principis d'abril
/ València
29 març 2018 01:00h
Reunió del Consell Rector de la CVMC amb la directora d\'À Punt, aquest dijous a Burjassot.

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat la licitació del contracte de doblatge per un preu màxim de tres milions d'euros. Aquest contracte tindrà una duració d'un any i inclourà el doblatge de pel·lícules, sèries d'animació, sèries de ficció i documentals destinats a ser emesos en la televisió pública, segons ha anunciat l'ens públic en un comunicat.

Durant la reunió del Consell Rector celebrada aquest dijous, la directora general d'À Punt Mèdia, Empar Marco, ha explicat que "es treballa intensament per a dotar les delegacions d'Alacant, Castelló i Madrid de les mínimes condicions per a començar" a funcionar. Marco ha afegit que es posarà en marxa un informatiu matinal de ràdio quan les delegacions tinguen les condicions adequades i "s'hi haja incorporat el personal necessari".

A més, Marco ha anunciat que a principis del mes d'abril s'estrenarà la plataforma multimèdia definitiva i que s'està treballant ja en la migració de continguts.

Defensa dels menors

El Consell Rector ha aprovat el Codi d'Autoregulació d'À Punt per a la Defensa de Drets del Menor. El text marca les franges de protecció reforçada i la senyalització visual dels programes i espais de promoció, no només a la televisió sinó també en el lloc web. À Punt també habilitarà un sistema per a tramitar possibles reclamacions o suggeriments per tal de facilitar que la ciutadania trasllade la seua opinió.

El Consell Rector ha aprovat que proposar als grups parlamentaris de les Corts que adopten les mesures que calguen per tal que l'Arxiu Audiovisual propietat de RTVV SAU en liquidació s'adscriga a la CVMC amb tots els mitjans materials, pressupostaris i humans, sense perjudici que siga un arxiu al servei de tots els valencians i valencianes.

next