Diari La Veu del País Valencià
Els forts vents seran els protagonistes de Divendres Sant a l’interior de la demarcació de València

El País Valencià registrarà aquesta jornada de Divendres Sant ratxes de vent de component oest molt fortes a l’interior de la demarcació de València i cel poc nuvolós amb intervals nuvolosos, segons indica la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

També seran probables les precipitacions disperses i ocasionals a l’interior durant la segona meitat del dia. Pel que fa a la cota de neu, l’Aemet assenyala que se situarà entre els 1.000 i els 1.200 metres. Les temperatures aniran en descens.

Precació amb el foc

Emergències de la Generalitat valenciana, pel seu costat, ha establit el nivell de preemergència per risc d’incendis forestals –Previfoc– 2, la qual cosa suposa risc alt a tot el territori valencià, segons informa a través del seu compte de Twitter. Per això, aquest departament recomana precaució i demana que, si es detecta fum, es cride al telèfon d’emergències 112.

A més, pel mateix canal ha informat que entre les 14.00 hores i les 19.00 hores es faran tres vols de vigilància aèria per aquest nivell alt de preemergències.

Comparteix

Icona de pantalla completa