El Consell vol que el 25é aniversari dels Premis Nacionals d'Innovació i Disseny tinga segell valencià

El president de la Generalitat, Ximo Puig, demana al ministre d'Economia que la cerimònia de 2019 siga al País Valencià
/ València
31 març 2018 01:00h
València va acollir en 2012 la cerimònia d\'entrega dels Premis Nacionals d\'Innovació i Disseny. Imatge d\'arxiu de l\'entrega dels premis de 2016.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, s'ha dirigit al ministre d'Economia, Indústria i Competitivitat, Román Escolano, per a traslladar-li la petició que els Premis Nacionals d'Innovació i Disseny 2019, que celebraran la seua XXV edició, tinguen lloc al País Valencià. 

Respecte als premis, que ja es van celebrar a València l'any 2012, el president ha manifestat la seua voluntat que tornen a ser albergats al País Valencià "donat el temps transcorregut des d'aquella data", així com per la "recent i constant distinció de dissenyadors i empreses valencianes" i "el ferm compromís" del Consell amb "la innovació com a estratègia de creixement".

En la missiva dirigida al ministre també li ha expressat la seua voluntat de mantindre una reunió per a tractar tant aquesta qüestió com "altres de màxima rellevància per a l'economia i la indústria valenciana". 

next