Diari La Veu del País Valencià
Pastís gegant internacional d’inspiració fallera

RedactaVeu / Europa Press / València

Un equip de deu dissenyadors de pastissos elaborarà en directe un pastís gegant d’un metre i mig d’alt i un diàmetre d’1,3 metres inspirat en un esbós de l’artista faller Alejandro Santaeulalia durant la celebració, aquest cap de setmana a València, de la I Fira de Rebosteria Artística i Creativa ReposCakes.

Segons font de l’organització, la Fira preveu reunir a més de 6.000 aficionats i professionals de la rebosteria creativa en el primer esdeveniment d’aquestes característiques que se celebra a València, i que tindrà lloc els dies 7,8 i 9 de març en l’Hotel Balneari Les Arenes, de València.

L’elaboració d’aquest pastís es desenvoluparà durant els tres dies de fira, i culminarà el diumenge, quan els assistents podran degustar-la, abans que ReposCakes tanque les seues portes. Amb les falles com a fil conductor, també se celebraran concursos de galetes, cupcakes, modelatge i pastissos.

Més de 50 expositors

La primera edició de la fira a València ha aconseguit reunir a més de 50 expositors d’arreu de l’Estat espanyol, que seran els encarregats d’oferir les últimes novetats del sector, així com tot tipus de productes i eines destinats a professionals i *amateurs de la rebosteria creativa.

L’organització ha preparat un extens programa d’activitats gratuïtes en el qual s’inclouen tallers infantils i per a adults, la signatura de llibres o degustacions de cupcakes, entre d’altres. L’esdeveniment compta amb el suport de signatures destacades del sector, com FunCakes i Grup Chic-Cookies, patrocinadors oficials.

L’Associació Espanyola de Dissenyadors de Pastissos (Rostisques D. Pastissos) serà l’encarregada d’elaborar el pastís gegant. La cita comptarà amb professors de prestigi internacional, com Makiko Searle i Elleonora Coppini ‘Molly’. També participaran com a docents Viviana Zerneri, Lydia Graner, Nicola Keysselitz, María Isabel Fabelo, Lucelly Mejía o Ester Moreno.

Comparteix

Icona de pantalla completa