Diari La Veu del País Valencià
El PPCV demana eleccions autonòmiques urgents pel suposat finançament il·legal del PSPV i del Bloc

La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, ha instat aquest dissabte a Puig a “ser valent, convocar eleccions i deixar als valencians la possibilitat de poder triar un nou govern que gestione de veritat els seus problemes”. “Ha d’actuar ja perquè no es pot mantindre un govern amb titulars de corrupció diaris”, ha denunciat.

Aquestes acusacions es produeixen arran de “les noves informacions sobre el finançament del PSPV i el seu principal soci de govern Bloc-Compromís”, segons ha informat el partit a través d’un comunicat.

Ortiz ha assenyalat que la formació encara està “esperant que Puig i Oltra assumisquen responsabilitats polítiques i cessen els implicats”. “Ni Morera ni Puig han donat cap explicació sobre aquest tèrbol assumpte, mentre que Oltra, que també va anar en coalició amb el Bloc en aquelles eleccions de 2007, tracta de posar-se de perfil i manté un silenci còmplice”, ha afegit.

Així mateix, ha considerat “urgent convocar eleccions davant la falta de projecte polític, l’absència de gestió amb un Consell emmanillat, superat en tots els fronts, amb les llistes d’espera sanitàries disparades, el desmantellament sanitari en La Ribera, amb els dependents sense rebre ajudes, caos en els centres de menors, sense política d’ocupació, i amb un sistema educatiu ideologitzat i sense nord”, ha exposat.

Sota aquest prisma, la portaveu popular ha manifestat que “ara també els aguaiten els casos de corrupció amb un alcalde d’Alacant doblement imputat i el presumpte finançament irregular dels dos partits de govern, PSPV i Bloc-Compromís“. “El Titànic [en referència al Pacte del Botànic] s’enfonsa, està en els seus pitjors moments i Puig no hauria de perllongar l’agonia”, ha advertit.

D’aquesta manera, Ortiz ha assenyalat que “després de totes les informacions que segueixen apareixent, Puig no pot passar ni un dia més sense actuar en conseqüència; si no, estarà sent còmplice dels fets investigats”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa