'Català vol acabar amb el valencià en les aules'

La diputada autonòmica d'EUPV Marina Albiol considera que la conselleria d’Educació "ha sobrepassat tots els límits" amb la supressió d'una línia en valencià en el CEIP Pare Català de València en contra de la voluntat del 94'6% dels pares
5 març 2014 01:00h
Pares d'alumnes del centre Pare Català de València que volen continuar amb la línia en valencià es manifesten a les portes de la conselleria d'Educació.

RedactaVeu / València
 
La diputada autonòmica d'EUPV Marina Albiol ha assegurat respecte a l'eliminació d'una línia en valencià en el CEIP Pare Català, de València, “en contra de la voluntat del 94'6% dels pares”, que la consellera d’Educació, Maria José Català, "s'ha sobrepassat tots els límits”.
 
Albiol ha denunciat que “s'està imposant el castellà en les escoles per sobre de la Llei d'Ús i Ensenyament en valencià i per sobre d'allò que estan demanant els pares i mares”.
 
“L'opinió d'aquestos, el dret d'elecció, sembla que a la consellera sols li serveix quan és per imposar l'ensenyament privat i de les línies en castellà”, ha criticat Marina Albiol.
 
"L'opinió de les famílies no conta per a res"

Tanmateix, segons la diputada d’EUPV, “quan  el que demanen les famílies és educació pública i en valencià, aleshores l'opinió de les famílies ja no compta per a res”. “La senyora Català continua ferma en el seu camí per acabar amb el valencià a les aules”, ha conclós amb rotunditat.


next