Diari La Veu del País Valencià
Pedro Sánchez confia en Puig perquè aclarisca si el PSPV va pagar actes electorals en B

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha afirmat aquest dilluns que el president de la Generalitat Valenciana i líder del PSPV, Ximo Puig, té tota la seua confiança i el seu suport per a aclarir si el PSPV va pagar en B actes de la campanya de les municipals de 2007 i per a actuar “amb total contundència si es confirmaren aquestes dades”.

En roda de premsa a la seu del partit, Sánchez ha assenyalat que ha estat parlant d’aquest assumpte amb Puig durant els últims dies i s’ha limitat a assenyalar que el mateix PSPV ha dit que farà una recerca interna per a saber fins a on pot arribar aquest assumpte.

Segons va avançar El Mundo, diversos jutjats estan investigant un presumpte finançament il·legal del PSPV –i del Bloc, partits majoritari en Compromís– en les municipals i autonòmiques de 2007.

Entre els actes sospitosos d’haver-se pagat amb diners de donants es troben la Conferència Política que va tenir lloc en gener de 2006 a València, l’acte celebrat el 7 d’octubre d’aquell mateix any per a presentar els candidats i el míting de l’aleshores president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, per a abrigallar la candidata a l’Ajuntament d’Alacant, Etelvina Andreu.

Comparteix

Icona de pantalla completa