Educació investigarà si el llibre que recomana "abstinència sexual" ha arribat a les aules valencianes

El manual de Biologia de 3r de l'ESO de l'editorial Casals s'hauria distribuït en centres d'Aragó, Catalunya, Andalusia, País Valencià, Canàries i Castella-la Manxa
/ València
3 abril 2018 01:00h

La Conselleria d'Educació analitzarà, després de la vacances escolars de Pasqua, el contingut del llibre de Biologia de 3r de l'ESO en què es recomana "abstinència" i "fidelitat" per a evitar malalties de transmissió sexual, ja que ara mateix no es té constància de si s'està emprant en algun centre educatiu valencià.

Segons va donar a conéixer aquest dilluns la Cadena Ser, el llibre de Biologia de l'editorial catòlica Casals s'utilitza almenys en centres públics d'Aragó, Catalunya, Canàries, Andalusia, el País Valencià i Castella-la Manxa.

Tal com han informat a EFE des de la Conselleria d'Educació, ara els centres educatius valencians estan de vacances, per la qual cosa una vegada es reprenguen les classes, el dimarts 10 d'abril, la inspecció educativa revisarà el contingut del llibre de l'editorial Casals per a veure si s'adequa a la normativa educativa vigent i a la Constitució. En cas de no ser així, es retirarà.

Des de la Conselleria d'Educació han recordat que les actuacions respecte als llibres de text i la resta de material curricular s'explicita en les instruccions d'inici de curs, quan es donen instruccions de la Programació General Anual.

next