Diari La Veu del País Valencià
Un cap de setmana estellesià al Teatre Micalet
Europa Press / València

El compositor valencià Miguel Àngel Múrcia inaugurarà el divendres, a les 22.30 hores, aquest cicle amb ‘Inventari Estellés: de Burjassot al Món’, un espectacle dirigit per David Palmer que la crítica ha definit com “la proposta estellesiana més agosarada i més avantguardista”.

El fil conductor de l’acte serà una selecció de poemes del poeta de Burjassot realitzada per Dèlia Amorós i que combina la música de cambra amb la música electroacústica, la rapsòdia i la dansa -tota ella escrita per Múrcia-.

El dissabte, també a les 22.30 hores, tindrà lloc un espectacle en el qual Pau Alabajos s’endinsa en el camp de la literatura i la rapsòdia recitant una sèrie de poemes del ‘Mural del País Valencià’, una de les obres més representatives del poeta Vicent Andrés Estellés.

Aquest llibre construeix un atles poètic, un tractat de geografia demogràfica, una oda al patrimoni paisatgístic, cultural i etnològic dels valencians.

Finalment, el diumenge, a les 19 hores, Pep Gimeno ‘Botifarra’ i el violinista marroquí Ahmed Touzani presentaran ‘De banda a banda’, un espectacle que el teatre defineix com a “proper, divertit i ric, ple de peces musicals dels dos costats del Mediterrani”.

Comparteix

Icona de pantalla completa