Diari La Veu del País Valencià
Detingut a València un home acusat d’incomplir l’ordre d’allunyament i agredir la seua exparella

Membres de la huitena Unitat de Districte de Campanar de la Policia Local de València han detingut un home de 47 anys acusat d’agredir la seua exparella i botar-se, a més, l’ordre d’allunyament que tenia respecte d’ella. Els fets van ocórrer al voltant de les 15.00 hores del dijous 5 d’abril, quan una parella d’agents va acudir a un domicili del carrer de Conchita Piquer de València després de rebre una telefonada d’auxili al 092, segons ha informat la Policia Local en un comunicat.

En arribar a l’habitatge, els agents es van trobar amb la víctima i una testimoni dels fets, que van informar els policies de l’ocorregut. Pel que sembla, l’home, de 47 anys, havia incomplit presumptament l’ordre d’allunyament i havia agredit la seua exparella.

Segons va explicar la víctima als agents, l’ara detingut hauria tractat de mantenir relacions sexuals amb ella i, en negar-se, l’home es va posar agressiu i la va colpejar en repetides ocasions. Per aquest motiu, els policies van oferir servei mèdic a la víctima i van detindre l’home, que va ser traslladat a la Inspecció Central de Guàrdia.

Comparteix

Icona de pantalla completa