Diari La Veu del País Valencià
El cap de comunicació i publicitat d’À Punt ocuparà un lloc de confiança de la direcció

El Consell ha autoritzat la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) a disposar d’un lloc directiu addicional que se suma als tres autoritzats en 2017 per la Direcció general de Sector Públic, Model Econòmic i Patrimoni. Aquest lloc de treball que passa a tindre caràcter directiu serà el reservat per al cap de comunicació i publicitat d’À Punt.

Segons un comunicat de la Generalitat, el lloc de treball autoritzat perquè siga considerat directiu és el 307 de la Relació de Llocs de Treball (RLLT) aprovada pel DOGV el 4 d’agost de 2017. Segons la RLLT el lloc correspon a la Unitat de Comunicació i Publicitat, les funcions del qual són les d’una persona experta en comunicació que planifique les estratègies comunicatives de la Corporació i la Societat; relació amb els mitjans de comunicació; vigilar i supervisar la imatge corporativa en l’exterior, així com gestionar les relacions amb les empreses de publicitat i màrqueting que treballen per a la Corporació i la Societat.

Aquesta modificació dels llocs directius es produeix arran de la petició, mitjançant un escrit, de la directora general de la SAMC, de 18 de gener de 2018, que va sol·licitar un lloc addicional de caràcter directiu, d’acord amb el que preveu el Decret 95/2016. La sol·licitud es fonamenta en el fet que el pressupost de la SAMC per a 2018 és 1,8 vegades el pressupost mínim per a tindre dret a tres llocs directius i també és superior el nombre de treballadors que es requereix en el decret, ja que la massa salarial aprovada de la SAMC és per a una plantilla de 469 persones treballadores, la qual cosa implica quasi quatre vegades les 125 persones treballadores mínimes que estableix la normativa aplicable.

Quatre llocs directius

Mitjançant la resolució de 6 de juliol de 2017, la Direcció general del Sector Públic, Model Econòmic i Patrimoni va disposar la classificació de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació en el grup I de les societats mercantils del sector cultural, d’acord amb el que estableixen el Decret 95/2016 de regulació, limitació i transparència del règim del personal directiu del sector públic instrumental de la Generalitat i l’Ordre 5/2016 de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic.

Segons aquesta resolució, es va reconéixer a la SAMC el dret a comptar amb tres llocs directius, ja que el seu pressupost supera els 25 milions d’euros i el personal de plantilla és superior a 125 treballadors, requisits que estableix l’Ordre 5/2016 en el cas de les societats mercantils del sector cultural.

D’acord amb aquesta ordre, el Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació va autoritzar, a proposta de la directora general de la SAMC, el nomenament de la directora d’Informatius, el director de Continguts i el director de Tecnologia i Explotació, publicats posteriorment en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Comparteix

Icona de pantalla completa