Diari La Veu del País Valencià
Caixabank es referma en el trasllat de la seu social: S’ha demostrat que era la millor solució

Caixabank ha celebrat la seua primera junta general ordinària d’accionistes a València després del trasllat de la seu social des de Barcelona. Davant els mitjans de comunicació, el president de l’entitat Jordi Gual ha defensat la mudança a València com la millor solució davant la situació a Catalunya i ha celebrat els “resultats rècord” del banc.

Gual ha destacat que davant “les tensions polítiques” a Catalunya a principis d’octubre, Caixabank “va demostrar la seua resiliència davant la situació” i el Consell d’Administració va prendre la decisió de traslladar la seu social a València. Segons Gual, s’ha demostrat que es tractava de “la millor decisió possible” per a garantir la seguretat dels seus clients i treballadors. Ha defensat que la decisió es va prendre per a protegir la seguretat jurídica i eliminar els dubtes sobre la permanència de l’entitat en la zona euro.

Malgrat els “grans reptes” que ha hagut d’afrontar Caixabank en 2017, Gual ha destacat els beneficis rècord de l’entitat i la “fortalesa comercial i financera, que ha permés millorar la rendibilitat” del banc. El president del banc s’ha felicitat per haver “superat amb bona nota les dificultats i per aprofitar les oportunitats de mercat”. En aquest sentit, Caixabank ha ampliat el seu lideratge en la banca minorista ampliant “cada dia” el nombre de clients.

Caixabank ha tancat 2017 amb els millors resultats “de la seua història”. Així, l’entitat ha obtingut 1.684 milions d’euros de benefici, la qual cosa suposa un increment del 61% respecte a l’any 2016.

Comparteix

Icona de pantalla completa