Diari La Veu del País Valencià
Oltra, sobre el discurs d’Aznar del nacionalisme: També va dir que hi havia armes de destrucció massiva a l’Iraq

La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha respost amb ironia aquest divendres a les paraules de l’expresident del govern espanyol José María Aznar al·ludint a la pressió del nacionalisme català al País Valencià. La número dos del Consell ha desacreditat l’opinió d’Aznar recordant que l’exdirigent espanyol “també va dir que hi havia armes de destrucció massiva a l’Iraq”. Així doncs, ha dit, se li pot donar “la mateixa credibilitat” a aquestes declaracions.

“Li done la mateixa credibilitat, encara que en aquell moment va haver-hi gent que li la va donar”, ha assenyalat Oltra en la roda de premsa posterior al ple del Consell en ser preguntada per la seua valoració del discurs que va pronunciar Aznar aquest dijous a València en un fòrum organitzat per la Fundación FAES que ell mateix presideix.

Carregant el vídeo…

L’expresident va advertir en aquest fòrum que “el designi expansionista de l’independentisme català apunta clarament a la Comunitat Valenciana” i per aquest motiu aquest territori “ha de reforçar tots els seus actius polítics, institucionals i socials” perquè la pressió expansionista del nacionalisme “continuarà”.

“El perill catastròfic es nota ja en com milloren les inversions estrangeres, les dades d’ocupació, l’economia”, ha ironitzat Oltra, que també ha destacat que s’estan disputant en la capital valenciana els quarts de final de la Copa Davis “precisament perquè hi ha auguris catastròfics de destrucció massiva”.

Comparteix

Icona de pantalla completa