Diari La Veu del País Valencià
Bonig recull el guant d’Aznar contra el nacionalisme català de PSPV i Compromís

L’educació no ha de servir per a “transformar la societat”, almenys si els que volen fer això són “nacionalistes”. Així s’ha expressat aquesta vesprada a Sevilla la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, durant la intervenció en la convenció que el PP espanyol celebra aquest cap de setmana amb el lema ‘Amb tu creix Espanya’.

L’endemà que José María Aznar alertara a València al voltant del perill que “l’expansionisme català” arribe a “la Comunitat Valenciana i les illes Balears”, Bonig ha aprofitat el fòrum compost pels seus companys de tot l’Estat per a insistir en un dels seus arguments més volguts. On l’expresident espanyol no va concretar, Bonig ha aportat la filiació completa.

Les corretges de transmissió del “nacionalisme català” al País Valencià són “el PSPV i Compromís”. De fet, a ulls de la líder popular, “el problema és (Ximo) Puig, perquè no té clara la idea d’Espanya ni el paper que hi juga la Comunitat Valenciana”.

Per tant, “el PPCV continuarà donant la batalla” per a evitar que els mals anunciats per Aznar i per la mateixa Bonig en nombroses ocasions no es materialitzen. “El Consell del PSPV i Compromís ha sembrat a la Comunitat la llavor nacionalista que va començar a Catalunya i que volen que continue a València a través d’una eina com és l’educació”, ha denunciat en una declaració alarmant que tot seguit ha matisat tot afirmant que el País Valencià “és un mur de contenció davant el nacionalisme que fa de l’educació un instrument per a transformar la societat”

En la lluita contra el perill que vaticina Bonig ha reivindicat la trajectòria exemplar i en solitari del PPCV a l’hora de “plantar batalla ideològica a l’esquerra” i ha afegit, en una al·lusió a la recent incorporació de Ciutadans al front de resistència: “Hem estat sols, perquè hem sigut l’únic partit que ha denunciat el sectarisme i la imposició; l’únic que ha plantat cara a PSPV i Compromís”.

Comparteix

Icona de pantalla completa