Diari La Veu del País Valencià
Parc Sagunt adjudica una nova parcel·la al grup valencià Importaco

El consell d’administració de Parc Sagunt ha acordat adjudicar una nova parcel·la d’aquest parc logístic a l’empresa valenciana Importaco. Es tracta de la parcel·la I-1.2, amb una superfície de 50.002 metres quadrats, que ha sigut adjudicada per 5.000.201 euros (sense incloure-hi l’IVA).

Importaco és una companyia valenciana d’alimentació que gestiona una àmplia gamma de productes procedents dels seus negocis de fruita seca, aigua mineral i energia. En l’actualitat, aquesta companyia compta amb dotze centres de producció, deu centres de treball i nou delegacions comercials. “Importaco és un dels grans distribuïdors de fruita seca en l’àmbit nacional i internacional i és el tercer grup empresarial d’aigua mineral a Espanya”, indica la Generalitat en un comunicat.

La Generalitat afegeix que “la reactivació i enlairament del parc empresarial s’ha produït durant aquest legislatura, com a conseqüència de l’impuls en la gestió realitzat pels actuals responsables”. Fins al moment, el consell d’administració ha adjudicat el 76,3% de la superfície d’aquesta zona logística, cosa que suposa un total d’1.418.293 metres quadrats distribuïts en 31 parcel·les, i només queda disponible el 23,7%, és a dir, 439.630 metres quadrats distribuïts en 23 solars.

Mercadona, Vostok, Intel, Gourmet Potato, Ecologia i Protecció Agrícola i Inmo Arnedo són algunes de les empreses que han comprat parcel·les a Parc Sagunt.

“Una magnífica notícia”

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha valorat positivament l’adjudicació d’una parcel·la de Parc Sagunt a Importaco. El cap del Consell ha manifestat que aquesta compra “és una magnífica notícia per a l’economia valenciana i per al procés de reindustrialització que estem duent a terme”. En aquest sentit, Puig ha afirmat que “la Comunitat Valenciana es mou en aquest moment en una direcció bona que aconseguirà l’objectiu de la prosperitat social”.

El cap del Consell també ha destacat la importància que siga el grup empresarial Importaco l’adjudicatari d’aquesta parcel·la de Parc Sagunt, ja que es tracta “d’una empresa valenciana solvent”.

El president de la Generalitat ha remarcat, a més, la importància de Parc Sagunt en el procés de reindustrialització de l’economia valenciana, en el qual “hem passat d’un Parc Sagunt totalment paralitzat” a plantejar “un Parc Sagunt 2 que serà una realitat en els pròxims anys”.

Comparteix

Icona de pantalla completa