À Punt reformula la seua web per a facilitar a l'espectador "definir la seua dieta mediàtica"

El següent pas del desenvolupament del projecte multimèdia dels mitjans públics serà la posada en funcionament de les aplicacions mòbils
/ València
10 abril 2018 01:00h

À Punt Mèdia ha posat en marxa aquest dimarts la seua pàgina web definitiva. Segons explica l'ens públic en un comunicat, la web inclou una organització de la informació més flexible i el disseny s'ha millorat i és adaptable a tots els dispositius (telèfons intel·ligents i tauletes).

La pàgina web, destaquen, compleix l'objectiu primer de situar l'usuari en el centre de les decisions, ja que li permet controlar la seua dieta mediàtica perquè podrà triar què vol veure o escoltar, quan ho vol fer i en quin dispositiu. "Hi ha una millora en el rendiment dels continguts multimèdia i és un web preparat per a acollir i optimitzar els diferents continguts que genere À Punt Mèdia ara i en el futur”, remarca Empar Marco, directora general dels mitjans públics valencians.

Segons les mateixes fonts, des del primer moment, À Punt ha optat per integrar la difusió dels seus continguts a través d'aquesta plataforma multimèdia, concebuda com a l'eina que permet adaptar les programacions als nous hàbits de consum i, a la vegada, està oberta i preparada per a la irrupció de noves maneres de consumir, ara desconegudes, però que sens dubte aniran sorgint.

Aplicacions mòbils

La posada en marxa de la nova pàgina web és la primera part del desplegament del projecte de plataforma multimèdia d'À Punt Mèdia, que s'anirà completant amb aplicacions mòbils generalistes, aplicacions destinades al públic infantil amb els continguts recollits en La Colla i aplicacions dissenyades per a la televisió connectada. Totes les aplicacions es podran descarregar de forma gratuïta.

El lloc web recollirà també tota l'actualitat en la secció de notícies i les novetats de l'esport. En una clara aposta per la informació de proximitat, el contingut es podrà filtrar per comarques. El vídeo en directe tindrà un paper molt important, ja que s'hi podrà seguir tant la programació de la televisió com altres retransmissions.

A més a més, manté la seua vocació interactiva, vinculada a les xarxes socials d'À Punt Mèdia. L'usuari també tindrà informació detallada i actualitzada de tota la programació d'À Punt Mèdia i de l'oratge, així com tota la informació corporativa d'À Punt i un enllaç a la web de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

next