Diari La Veu del País Valencià
La neu torna a Morella i al Racó d’Ademús

Tal com estava previst, Morella ha despertat amb neu primaveral. Segons dades de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) a les 9 del matí, durant la matinada s’han acumulat 1,6 litres per metre quadrat en forma de neu. L’AEMET també informava que a eixes hores la temperatura era de 0,1 graus sota zero.

Ahir la neu ja va arribar també a la Pobla de Sant Miquel i al Racó d’Ademús, on les màquines llevaneu han estat treballant tota la nit per a netejar les carreteres N420 i N330 i s’ha restringit el pas als vehicles pesats. Pel que fa a Morella, hi ha dificultats a l’N232 i a l’N232a, on s’ha restringit el pas també als vehicles pesats, mentre que la resta poden transitar amb precaució.

L’AEMET manté l’avís groc per nevades a l’interior de les demarcacions de Castelló i València i també per a aquest dijous a València. Segons la seua predicció, aquest dimecres deixarà neu i pluges, sobretot a la meitat nord, acompanyades de fort vent a l’interior de València i Castelló i d’un descens de les temperatures màximes.

A l’interior de la demarcació de Castelló s’esperen nevades per sobre dels 900 metres i també es preveuen ratxes de vent molt fort a l’interior de les demarcacions de València i Castelló, on superaran els 80 quilòmetres per hora.

Les temperatures mínimes es mantindran amb pocs canvis mentre que les màximes aniran ascendint, tot i que no superaran els 16 graus a Castelló, els 18 a València i els 19 a Alacant.

Comparteix

Icona de pantalla completa