Diari La Veu del País Valencià
La Marxa de la Dignitat 22M eixirà de València el 9 de març
RedactaVeu / València

El proper diumenge 9 de març, a les 11:30 hores, pel Pont de les Drassanes de València, al barri de Natzaret, eixirà la columna valenciana de la Marxa de la Dignitat 22M que arribarà a Madrid el 22 de març. La primera etapa començarà a València i acabarà a Torrent, passant per Xirivella, Aldaia i Alaquàs.

Està previst que en les primeres etapes participen unes 40 persones i que cada dia se n’incorporen més, fins l’arribada a Madrid. La columna valenciana confluirà amb la que eixirà d’Alacant i Elx a la ciutat de Tarancon per fer les darreres etapes conjuntament.

A més, està previst que més d’un centenar d’autobusos isquen de diverses localitats valencianes per acudir a la multitudinària manifestació que tindrà lloc a Madrid el dia 22 de març. Eixe dia confluiran columnes que eixiran de tots els territoris de l’Estat a Atocha a les 17 hores i estan previstos actes a Madrid durant a els dies 22, 23, 24 i 25 de març.

La Marxa de la Dignitat és una gran mobilització, unitària, massiva, combativa i contundent que s’ha organitzat des de fa ja diversos mesos per mitjà d’assemblees al llarg de tot l’estat en les quals han participat una gran diversitat de moviments socials com la Pah, 15M, el SAT, Intersindical Valenciana, CGT – PV, les marees ciutadanes, Front Cívic, Plataformes d’Aturats i Aturades, partits polítics…gent organitzada i altres persones que de forma individual s’han volgut unir a aquestes assemblees .

El 22M és un acte massiu de desobediència civil de la classe treballadora, organitzat des de baix i per les persones de baix. “Ens sobren motius per omplir els carrers de Madrid, per ocupar la capital de l’estat de rebel·lia i indignació. Acudim a Madrid el 22 de març perquè no estem disposats a deixar que ens furten els nostres drets, perquè creiem que es pot i s’ha de transformar l’economia per al bé de les persones, que es poden i s’han de garantir els drets socials de manera universal, que es pot posar en el centre de les polítiques les persones, i no els mercats, el capital i la banca”, han assegurat des d’Intersindical Valenciana.

Comparteix

Icona de pantalla completa