Morera es declara "tranquil" i avalat "per una trajectòria d'honradesa i exemplaritat"

El president de les Corts reitera la demanda de conéixer les investigacions judicials sobre el finançament del Bloc
/ València
11 abril 2018 01:00h
El president de les Corts ha reiterat la demanda de conéixer "la interlocutòria de la jutgessa".

El president de les Corts està "tranquil" per la seua executòria com a líder del Bloc i fa esment d'una"trajectòria d'honradesa i exemplaritat" que l'avala arran de la investigació judicial que vincula la formació que encapçalava amb un possible finançament il·legal.

En declaracions als mitjans de comunicació l'endemà que l'Executiva Nacional del Bloc analitzara la situació, Enric Morera ha assegurat que no el "preocupa el més mínim" tot plegat i, malgrat que està travessant una situació "poc agradable", s'ha mostrat confiat que "quedarà aclarit i molt lliure de tota sospita".

Morera ha detallat que durant la reunió d'ahir va explicar que hi havia "un proveïdor de fa uns quants anys a qui es van pagar una sèrie de serveis, una relació normal". També ha assegurat que "en l'informe que està elaborant el Bloc s'estan contrastant totes les informacions".

El president de les Corts ha reiterat la demanda de conéixer "la interlocutòria de la jutgessa" i ha donat per fet que "s'ha decretat l'arxivament de l'actuació i la inhibició a tres jutjats més" de la denúncia que "va presentar el PPCV a partir d'uns informes elaborats".

Pel que fa a la possible comissió de les Corts on s'investigaria el finançament de PPCV, PSPV i el Bloc, Morera se n'ha declarat favorable. "Tot el que siga investigar i aclarir tot allò que alce la més mínima sospita, ens sembla bé", ha assegurat Morera.

next