57, 39, 25 i 60: Els nous canals per a sintonitzar À Punt

La televisió pública, que començarà a emetre en proves el 25 d'abril, estrena carta d'ajust
/ València
12 abril 2018 01:00h
Durant els 13 dies que queden per al tret d\'eixida a l\'emissió en proves, l\'ens informarà la ciutadania de les novetats a través de la ràdio, la web i els seus perfils en xarxes socials.

À Punt ha canviat aquest dijous la capçalera d'emissió de la TDT al Centre de Produccions de Programes de Burjassot per a millorar l'emissió en alta definició de cara a l'inici de les proves dimecres vinent, 25 d'abril, com va anunciar la directora general, Empar Marco. La nova radiotelevisió també ha estrenat aquest dijous la nova carta d'ajust.

Aquest procés fa necessària la resintonització dels canals de la TDT dels televisors domèstics per a rebre les emissions d'À Punt, explica en un comunicat la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

El canvi afecta tant l'emissió convencional com els canals d'alta definició. En concret, els canals de referència de À Punt són el 57 o 39 en la demarcació de València, el 25 a Alacant i el 60 a Castelló.

Durant els 13 dies que queden per al tret d'eixida a l'emissió en proves, l'ens informarà la ciutadania de les novetats a través de la ràdio, la web i els seus perfils en xarxes socials.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next