Diari La Veu del País Valencià
IKEA Alfafar obrirà les seues portes el 17 de juny
Europa Press / València

La multinacional ha revelat aquest dijous la data definitiva d’obertura de la seua tenda a Alfafar (L’Horta Sud), que serà el dimarts 17 de juny. Amb una superfície de 37.300 metres quadrats, Ikea València Alfafar serà la segona tenda més gran de la companyia a l’Estat espanyol.

En aquest moment, la firma sueca es troba en ple procés de selecció de personal després de finalitzar el termini d’enviament de candidatures, que va estar obert des del 2 de desembre de 2013 fins al passat 5 de gener de 2014 i que va registrar un total de 100.000 sol·licituds d’ocupació, el “rècord” de peticions que ha registrat un projecte de IKEA a nivell mundial.

La nova tenda, que formarà part del parc comercial Alfafar Parc i que compta amb una inversió global superior a 60 milions d’euros, disposarà de 2.200 places d’aparcament gratuïtes distribuïdes en dues plantes i una zona en l’exterior.

Condicionament de l’interior

En aquests moments, ja s’ha finalitzat la façana exterior i la pràctica totalitat de la coberta de l’edifici i s’està treballant en el condicionament interior de la tenda. En l’actualitat hi ha al voltant de 350 treballadors implicats en les obres de construcció i s’estima que quan finalitzen, un total de 500 persones hauran participat en els treballs.

Actualment, el Grup IKEA, fundat en 1943 a Suècia, està format per 303 tendes en 26 països. Al tancament de l’últim exercici, la companyia tenia una plantilla de 135.000 col·laboradors i va rebre 684 milions de visitants en les tendes i 1.300 milions de visitants a la web www.ikea.com.

Comparteix

Icona de pantalla completa