Diari La Veu del País Valencià
L’Associació Cultural Socarrats celebra 25 anys en una vetlada d’emoció, creativitat i entusiasme

L’Associació Cultural Socarrats celebra aquest dissabte, 14 d’abril, els seus 25 anys de vida. L’acte serà a Vila-real, al Museu de la ciutat Casa de Polo, a partir de les 19 hores, amb una celebració “molt especial, oberta al públic, que serà viscuda amb emoció, creativitat i entusiasme”, tal com la descriuen en un comunicat.

Aquesta festa “extraordinària” comptarà amb la presència de persones rellevants en l’evolució de l’associació, la presentació en societat del vídeo ’25 anys de Socarrat Major’ i la presentació de la nova web de Socarrats, entre altres sorpreses. L’acte acabarà amb un breu concert del grup Epicentre.

La trajectòria de l’associació està “en constant creixement” i “dóna resposta a les necessitats culturals de la ciutat de Vila-real, dels valencians i les valencianes”, expliquen en el comunicat. “Hi ha principis als quals no renunciarem mai, com ara l’herència històrica del nostre país, els drets del poble valencià i la llengua pròpia que compartim amb catalans i balears”, segueixen.

Entre les moltes activitats programades anualment destaca el reconeixement que ret el col·lectiu amb el Premi Socarrat Major a personalitats i institucions “que han excel·lit en l’esforç per promoure aquests principis”.

Comparteix

Icona de pantalla completa