Diari La Veu del País Valencià
L’exposició internacional d’humor gràfic ‘El canvi climàtic no fa gràcia’ arriba a València

El centre d’innovació Las Naves acollirà del 4 al 6 de maig l’exposició d’humor gràfic ‘El canvi climàtic no té gràcia’ en el marc del Festival VESOS. A més, la mostra d’aquestes vinyetes que tenen com a objectiu conscienciar sobre l’escalfament global estarà fins al 30 d’abril a l’Observatori del Canvi Climàtic, també a València.

Amb el tema ‘El canvi climàtic no fa gràcia’, artistes de tot el món mostren la seua particular visió d’aquest greu problema i les seues implicacions per a la salut, el medi ambient, l’economia i l’agricultura.

Aquesta exposició naix d’una iniciativa de la revista de medi ambient i economia Ballena Blanca, amb el suport de DKV Seguros. Fa tres anys que van començar a treballar en aquest projecte i en la Cimera Mundial del Clima de París, l’any 2015, van exposar les quatre primeres vinyetes. Aquell va ser l’embrió d’aquesta mostra més àmplia en què participen 15 humoristes gràfics que exploren nous camins i formats amb els quals cridar l’atenció sobre qüestions tan urgents com l’escalfament global.

Comparteix

Icona de pantalla completa