Diari La Veu del País Valencià
‘Açò és un destarifo’, primera gran sèrie d’À Punt sobre tòpics valencians

El rodatge de la sèrie d’humor Açò és un destarifo, que es fa a la pedania de Montcada, Sant Isidre de Benaixeve, ha obert aquest divendres les portes als mitjans de comunicació per a mostrar els avanços de la gravació del serial que ja es troba a l’equador del projecte que encapçala Albena Produccions.

La sèrie, produïda per Albena Produccions en col·laboració amb Nakamura Films, per a À Punt Mèdia, representa el retorn de Carles Alberola i Toni Benavent a la xicoteta pantalla de la televisió pública valenciana després d’haver creat per a l’extinta RTVV sèries mítiques d’humor com Autoindefinits (2005-2007), Maniàtics (2006), Socarrats (2006-2009) i Unió Musical Da Capo (2009-2010), entre d’altres.

Aquest divendres, responsables d’À Punt i d’Albena han explicat els detalls del rodatge. Es tracta de la primera producció de ficció d’À Punt Mèdia, una sèrie d’humor sobre els tòpics dels valencians, amerats amb una bona dosi de crítica social.

Açò no és un destarifo consta d’un total de 13 capítols dels quals ja s’han gravat la meitat dels capítols que tenen una durada de 50 minuts cadascun. La sèrie té darrere un equip de més de 50 professionals i està protagonitzada per 16 actors i actrius valencians: Alfred Picó, Isabel Requena, Juli Cantó, Cristina Garcia, Josep Manel Casany, Ramón Ródenas, Inma Sancho, Nuria Herrero, Bruno Tamarit, Ferran Gadea, Rebeca Valls, Vanessa Cano, Verònica Andrés, Laura Pellicer, Manuel Maestro i Carles Sanjaime.

El coordinador del guió és Carles Alberola; els realitzadors són Jaume Bayarri i Iñaki Antuñano, i el director, Andrés I. Gimeno. Compta amb Jordi Llorca, Carles Alberola, Toni Benavent i Joan Carles Dauder en la producció executiva. D’altra banda, la direcció de producció està en mans de Glòria Guillot, la direcció de fotografia està a càrrec de Willy Abad i la direcció d’art està a càrrec de José Luis Company.

Comparteix

Icona de pantalla completa