El País Valencià és el tercer territori on més augmenta la confiança empresarial

Les dades de l'INE mostren un augment del 2,4%, només superat pel 8,2% de les illes Balears i el 3% de Navarra
16 abril 2018 01:00h
La confiança empresarial s\'ha incrementat un 2,4% durant el darrer trimestre.

La confiança empresarial augmenta de cara al segon trimestre de 2018 respecte al trimestre anterior en deu comunitats autònomes, especialment a les illes Balears, Navarra i el País Valencià, mentre que es redueix en les altres set, sobretot a les illes Canàries.

Segons l'indicador publicat hui per l'Institut Nacional d'Estadística (INE), en termes generals la confiança dels empresaris espanyols puja el 0,4% respecte als tres primers mesos de l'any, enfront dels descensos registrats en els dos períodes anteriors.

Les illes Balears són l'autonomia on més puja aquest índex, un 8,2%, per damunt de Navarra, amb un 3%, i el País Valencià, amb un 2,7 %. La confiança també puja a Catalunya, un 1,8%; a Astúries, un 1,3%, i al País Basc, un 1%.

La confiança empresarial es redueix a Canàries, amb un 3,2 % menys que el trimestre anterior, així com a Galícia, un 3,1%; a Aragó, un 1,7%. i a Múrcia, un 1,3%. Unes altres comunitats, com Castella-la Manxa, Cantàbria i Madrid, han tingut retallades en la confiança empresarial inferiors a l'1%.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next