Diari La Veu del País Valencià
EUPV València crea una web perquè els veïns expliquen les seues propostes
Europa Press / València

“Esperem que la ciutadania ens explique tant les queixes sobre el seu barri com les propostes per a millorar-lo”, ha manifestat Sanchis, qui ha afegit que aquesta iniciativa naix amb una actitud “proactiva” de cara a la ciutat, ja que considera que “no s’ha d’esperar al fet que alguna cosa es trobe en una situació greu per a actuar, la detecció prèvia suposa una major garantia d’èxit, de conservació i de millora de la nostra ciutat”, ha explicat l’edil.

El dirigent de la formació d’esquerres ha assenyalat que l’objectiu és que els ciutadans “ens expliquen què passa en els seus barris a través d’imatges o vídeos, que ens traslladen no solament el negatiu sinó també el positiu, que la ciutadania siga protagonista activa de les seues reivindicacions, de les seues propostes, de les seues idees per a crear la ciutat que volem”.

Per açò, la web, que està operativa des d’aquest mateix dijous, pretén traslladar als veïns i veïnes que tant de manera col·lectiva, en nom d’alguna associació o entitat ciutadana, com de forma particular, és possible implicar-se en els problemes de la ciutat.

“Totes les veus seran escoltades i tingudes en compte a l’hora de denunciar determinades situacions o realitzar aportacions de qualsevol tipus”, ha dit Amadeu Sanchis, qui ha afegit que el grup municipal d’EUPV estudiarà totes aquelles propostes que arriben i la seua possibilitat de plasmar-les “o bé a través d’una moció o bé per mitjà de qualsevol altre instrument que es trobe al nostre abast”.

Igualment, Amadeu Sanchis ha destacat que, per a poder enviar qualsevol proposta, només és necessari emplenar un breu formulari indicant allò que es vol destacar. Hi ha possibilitat d’adjuntar un vídeo o una imatge, cosa que permetrà a qualsevol persona fer un seguiment i/o una consulta tant per districtes com per barris o categories.

Comparteix

Icona de pantalla completa