Diari La Veu del País Valencià
La jornada reivindicativa dels alcaldes valencians a Madrid per a reclamar els 38 milions del transport

Representants de la Generalitat i responsables locals de la ciutat de València i dels municipis situats en la seua àrea metropolitana reclamaran aquest dimecres a Madrid, davant el Ministeri d’Hisenda, els 38 milions d’euros que demanen al govern espanyol per a finançar el transport públic interurbà després que els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) de 2018 no hagen arreplegat cap partida en aquest sentit.

Així, la gerent de l’Autoritat del Transport Metropolità de València (ATMV), María Pérez, i el director general d’Obres Públiques, Carlos Domingo, juntament amb una trentena d’alcaldes de l’àrea metropolitana, reclamaran davant el Ministeri d’Hisenda la inclusió en els PGE d’una partida de 38 milions per a l’ATMV. A les 10.30 hores, els representants del Consell i els ajuntaments depositaran en el registre d’entrada del Ministeri d’Hisenda una declaració institucional.

A les 12.15 hores serà el moment de trobar-se amb els representants dels grups parlamentaris i immortalitzar el moment a la Porta dels Lleons.

Finalment, a les 12.30 hores tindrà lloc la reunió de la gerent de l’ATMV, el director general d’Obres Públiques i la representació d’alcaldes amb els grups parlamentaris del Congrés a la Sala Pérez Llorca d’aquesta institució.

Comparteix

Icona de pantalla completa