Diari La Veu del País Valencià
La valenciana Hawkers, entre les 10 empreses natives digitals millor valorades del món

Hawkers, la marca d’ulleres de sol il·licitana nascuda en Internet, és l’única empresa de l’Estat present entre les deu marques natives digitals més valorades del món, segons el rànquing realitzat per la plataforma en línia de distribució de moda, Brandsdistribution.

En concret, la marca valenciana d’ulleres de sol ocupa el desé lloc d’una classificació en la qual estan presents firmes internacionals com la nord-americana Birchbox, la britànica Topshop o la francesa Sézane. Bonobos ocupa la primera plaça de la classificació, seguida per Warby Parker, Birchbox, Alo Ioga i Topshop, que completen el Top 5.

Hawkers, a més, aposta ara per ampliar la seua presència amb botigues físiques. Ja compta amb 23 espais oberts en sis mesos i preveu aconseguir els 40 punts de venda propis abans d’estiu. En concret, la marca destaca que ha aconseguit, amb el retail (venedor minorista per Internet) i amb la seua aposta per l’omnicanalitat, accedir a un nou client amb una experiència de compra més tradicional, en la qual també es “senten còmodes”.

La marca valenciana aposta per la innovació i, per això, en cap dels formats de les seues botigues accepta l’efectiu com a forma de pagament. La compra pot fer-se efectiva mitjançant targeta de crèdit i pròximament en criptomoneda.

L’empresa d’ulleres ha assenyalat que es tracta d’una estratègia “disruptiva que busca potenciar l’eficiència i l’omnicanalitat” del canal retail. Per la seua banda, el conseller delegat de Brandsdistribution, Carlo Tafuri, ha subratllat la importància de destacar en aquesta indústria. “En un sector com el de la moda, cada vegada més saturat i copat per grans actors com Amazon, suposa tot un repte crear una proposta de valor que cale entre els consumidors i siga capaç de traspassar fronteres”, ha explicat.

Comparteix

Icona de pantalla completa