Les accions de Bankia marquen mínims davant el temor de perdre quasi tot el seu valor

El FROB adverteix els accionistes d'una important reducció del nominal
14 febrer 2013 01:00h
Europa Press / Madrid
 
El Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) ha afirmat que no ha completat encara la valoració de Bankia, si bé ha advertit que el valor de la seua entrada a l'entitat a través de la matriu Banc Financer i d'Estalvi (BFA) es produirà després d'una important reducció del nominal de les accions per a absorbir pèrdues. "El que implicaria una significativa dilució dels actuals accionistes", ha afegit l'organisme liderat per Antonio Carrascosa.
 
Després del retorn al parquet, els títols del banc nacionalitzat s’han anotat una caiguda superior al 13%, descens que en els primers minuts de la seua volta s'aguditzava per sobre del 20%. La caiguda s’ha estabilitzat durant de la resta de la jornada, fins a tancar amb una caiguda de 12,39%.
 
Els títols del banc nacionalitzat no han començat a cotitzar en el dia d'avui fins a les 11.30 hores. No obstant això, el descens ha arribat a ser del 25,21% en marcar els 0,35 euros a mitjan matí. El diari Expansión publicava aquest dijous que la valoració final de les accions de Bankia que està realitzant el FROB quedarà en 0,01 euros.


 


Activistas de la PAH ocupan la sede de Bankia (Torres Kio) 10.12.12

next