Diari La Veu del País Valencià
L’autor de La Fallera Calavera crea Zombi Paella, una marca editorial per a llançar un nou joc de taula

Enric Aguilar, autor i editor dels jocs de cartes de La Fallera Calavera, ha creat el seu segell editorial: Zombi Paella. Amb aquesta marca publicarà pròximament un nou joc: Alakazum!

Zombi Paella naix de la necessitat d’agrupar La Fallera Calavera, La Fallera Calavera 2 i Alakazum! sota una mateixa marca comercial. Així mateix, aquest segell servirà també per a publicar nous jocs que vinguen en el futur o fins i tot altres productes associats sempre a l’entreteniment.

Els productes de Zombi Paella es caracteritzen per estar molt arrelats al territori i a la llengua pròpia i aquest és un dels valors diferencials de la marca, ja que el valencià continua sent molt minoritari en l’àmbit de l’entreteniment, explica l’editorial en un comunicat.

El nom de Zombi Paella recorda el seu producte estrella: La Fallera Calavera, un joc del qual s’han venut 18.000 còpies i que gira al voltant d’una zombi valenciana que només es calma si li cuinen una bona paella. Així mateix, Zombi Paella són dos paraules en valencià, però al mateix temps s’entenen a tot el planeta. Amb això es vol demostrar que el valencià i les senyes d’identitat no tanquen fronteres, sinó que les obrin i projecten el millor de dels trets propis a tot el món.

Respecte al logotip i la identitat corporativa, ha sigut obra del dissenyador d’Altea Pau Urios, que ha combinat ingredients i utensilis de la paella, símbols valencians, ossos i altres elements de temàtica zombi. El resultat és una imatge comercial fresca i desenfadada, pròpia d’una marca que busca la diversió. A partir d’aquest dijous ja estan disponibles els canals de Zombi Paella a les xarxes socials. Aguilar apunta que prompte es donaran nous detalls del joc a les xarxes socials de l’empresa. A més, pròximament s’estrenarà una pàgina web de la nova marca

Comparteix

Icona de pantalla completa