Diari La Veu del País Valencià
Acebes: Rita Barberà va ser un exemple de persona honorable i decent. No m’agrada que això es pose en dubte

Ángel Acebes no sap res de com es va organitzar el congrés del PP celebrat a Fira València en juny de 2008. El partit va pagar el lloguer de les instal·lacions nou anys després i obligat per una sentència judicial. El seu argument davant de la comissió de les Corts que investiga la gestió de les entitats firals es basa en el fet que el càrrec de secretari general del partit no inclou estar al cas de les qüestions organitzatives d’aquesta mena de conclaves.

L’exministre de l’Interior amb José María Aznar només sap d’aquell congrés que Francisco Camps va demanar que es fera a València i que la direcció del PP li ho va concedir. Però, res al voltant del cost i de l’encarregat de pagar les factures. Per qui sí que ha respost Acebes ha sigut per Rita Barberà; en concret per la seua “honorabilitat”.

“No me’n vaig d’ací sense dir que sí que vaig conéixer Rita Barberà i que va ser un exemple de persona honorable i decent; que va servir els ciutadans de València com poca gent que he conegut. No m’agrada gens que es pose en dubte ni la seua honorabilitat ni la seua capacitat ni la seua vocació de servei públic, que ha sigut exemplar”, ha sentenciat Acebes després que el diputat de Podem Josep Almeria ha citat un testimoni anterior de la comissió que va assegurar que part dels sobrecostos (200 milions) de l’ampliació de Fira València es van deure a les ordres directes de Barberà per satisfer les demandes electoralistes del veïns de Benimàmet.

Comparteix

Icona de pantalla completa