Diari La Veu del País Valencià
El dibuixant Paco Roca dissenya la imatge de la campanya pel finançament just

Els representants de les organitzacions que formen part de la campanya ‘Per un Finançament Just’ presentaran dilluns la nova imatge del moviment, així com les noves accions previstes. El dibuixant valencià Paco Roca ha sigut l’encarregat de dissenyar el nou logotip. La presentació està prevista per al dia 23 i hi assistirà l’artista acompanyat per alguns dels representants de la campanya.

Així, Carles Xavier, director del Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València; Salvador Navarro, president de la CEV; Arturo León, secretari general de CCOO-PV; Ismael Sáez, secretari general d’UGT-PV; Jose Muñoz, secretari general del PSPV-PSOE; Agueda Micó, coportaveu de Compromís, i Antonio Estañ, secretari general de Podem, assistiran a l’acte previst per a les 11.30 hores del dia 23 a la Sala de la Muralla del Rector Peset.

Una de les obres més conegudes de l’artista és Arrugas, un còmic sobre l’alzhèimer que va guanyar el Premi Nacional de Còmic l’any 2008. Arrugas es va portar al cinema i va estar protagonitzada pel conegut actor José Sacristán. Un altre dels seus èxits més coneguts és Los Surcos del Azar, que es va exposar a València en 2014 i també a Saragossa. En ella reconstrueix la història de La Nueve, una companyia a les ordres del capità Dronne integrada en la segona divisió blindada del general Leclerc i formada majoritàriament per republicans que van lluitar en la Segona Guerra Mundial.

Comparteix

Icona de pantalla completa