Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament de València reposa la placa del carrer dedicat a Guillem Agulló

La placa del carrer dedicat a Guillem Agulló torna a estar dempeus al parc de Vivers. Vint-i-quatre hores després de constatar que algú en la matinada de diumenge –poques hores després d’instal·lar-la– la va pintar i arrancar del terra, l’Ajuntament de València ha reposat la placa en memòria del jove antifeixista assassinat en 1993, que dóna nom a una de les avingudes principals del jardí.

Diari La Veu va avançar aquest diumenge que la placa havia sigut pintada i arrancada en la matinada de diumenge, poques hores després de l’acte d’inauguració celebrat en acabar la tradicional manifestació del 25 d’Abril convocada per Acció Cultural del País Valencià. L’Ajuntament va confirmar a aquest diari els fets i va anunciar que prompte reposaria la placa.

Aquest mateix dilluns de matí uns operaris municipals han col·locat de nou la placa del Passeig Guillem Agulló al parc de Vivers. Ara, però, la placa ja no està instal·lada al mateix lloc on dissabte de vesprada va ser descoberta per l’alcalde de València, Joan Ribó. Aquella ubicació va ser momentània per a facilitar l’acte d’inauguració. Des de hui, la placa està instal·lada al costat del Museu de Ciències i pròxima al monòlit dedicat a Antonio Machado. A un lloc visible al passegi central que des de dissabte porta el nom de Guillem Agulló.

Comparteix

Icona de pantalla completa