Rajoy troba un forat en l'agenda per a celebrar la 'reconquesta' d'Alacant

El president espanyol participarà en un "acte multitudinari" arran de la investidura de Luis Barcala
/ València
23 abril 2018 01:00h
Luis Barcala, nou alcalde d\'Alacant, ha oferit a Ciutadans entrar al govern de la ciutat.

El PPCV ha reconquerit Alacant, el primer pas de la "reconquesta" de la resta de les institucions del país, en expressió de la presidenta del partit, Isabel Bonig. L'avinentesa mereixerà una visita del líder espanyol de la formació i president del govern, Mariano Rajoy, qui viatjarà a Alacant el proper 5 de maig per a participar en un "acte multitudinari".

La visita ha sigut anunciada mitjançant una nota de premsa enviada pel PPCV. "Aquesta serà la primera visita de Rajoy a la ciutat després del nomenament del popular Luis Barcala com a nou alcalde", explica el text sense ocultar el motiu del desplaçament.

La nota també explica l'eufòria que la notícia de la recuparació d'Alacant va produir en les més altes instàncies de la direcció espanyola: "La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, va anunciar divendres passat que havia rebut una telefonada del president Rajoy en la qual aquest li traslladava que tant el partit com el govern d'Espanya estaran al costat dels alacantins".

En paraules de Bonig, “Rajoy torna a mostrar el seu compromís amb la Comunitat Valenciana amb aquesta visita”. Serà, però, en un acte de partit sense cap previsió, de moment, de reunir-se amb els representants institucionals d'eixa "Comunitat Valenciana" amb què Rajoy se sent compromés.

next