Elpídia Bellver conduirà a partir de dijous el primer programa informatiu d'À Punt

El magazín d'actualitat s'emetrà de 7 a 10 hores en la ràdio pública
/ València
24 abril 2018 01:00h
El magazín \'Les notícies del matí\' s\'emetrà de 7 a 10 hores

La ràdio d'À Punt estrena aquest dijous el seu informatiu de referència: 'Les notícies del matí'. La periodista Elpídia Bellver serà l'encarregada de conduir el magazín, que s'emetrà de 7 a 10 hores. Pel que fa als continguts, tal com ha detallat À Punt en un comunicat, s'abordarà la informació general, l'agenda cultural, els esports i també hi haurà espai per a la tertúlia de l'actualitat. 

Aquest programa, juntament amb els butlletins informatius, que van començar el passat 4 de març, consoliden a poc a poc els serveis informatius i la graella de la ràdio pública.

Primeres emissions en prova de la televisió  

Tal com ja va anunciar la directora dels mitjans públics valencians, Empar Marco, demà dimecres 25 d'abril comencen les proves tècniques d'emissió de la televisió d'À Punt. Aquestes proves estan dirigides a acabar de fer els ajustos tècnics necessaris i a detectar talls o irregularitats en l'emissió. També donaran temps perquè els usuaris puguen seleccionar À Punt en el comandament a distància. Els canals de referència de la televisió pública són el canal 60 a Castelló, el 25 a Alacant i els canals 57 o 39 a València.

Així, al llarg del dia s'emetran principalment programes de l'extinta RTVV com ara documentals, partides de pilota i certamens de bandes. No obstant això, les sèries d'infantil de producció pròpia del nou ens també seran les protagonistes en els que seran els primers minuts de l'esperada televisió pública valenciana. 

next