53.067 euros per a cistelles de Nadal

EUPV denuncia que el vicesecretari de la Fundació Bancaixa, Vicente Coll, va ser el beneficiari de la compra de 416 cistelles per part de l’Autoritat Portuària en 2011
9 març 2014 01:00h
Segons EUPV, el port de València, en la imatge, "s’ha gestionat fatal i això és culpa dels amics del PP".
 
RedactaVeu / València

El Govern ha respost al diputat d’EUPV-Els Verds, Ricardo Sixto, que l’Autoritat Portuària de València es va gastar en 2011 la quantitat de 53.067,42 euros en 417 cistelles de nadal, amb un import unitari per cada lot de 127,26 euros.
 
Sixto ha denunciat que el vicesecretari de la Fundació Bancaixa, Vicente Coll Aliaga, “ha sigut el beneficiari d’aquesta compra ja que és administrador i accionista de l’empresa Grupo Disber Siglo XXI”.
 
“Malauradament ja és habitual descobrir irregularitats i malifetes sospitoses per part dels gestors del Port de València”, afirma Sixto qui també es pregunta pels beneficiaris de tantes cistelles de Nadal.

El diputat d’EUPV-Els Verds en el Congrés ha anunciat que preguntarà per despeses similars d’altres exercicis.
 
“El Port de València, una infraestructura vital i estratègica, s’ha gestionat fatal i això és culpa dels amics del PP que foren col·locats qui sap amb quins motius”, conclou Sixto en la nota de premsa.


next