Diari La Veu del País Valencià
L’emissió en proves de la tele d’À Punt comença amb ‘Els Bíters’, un contingut per a xiquets

A les 8 hores del matí d’aquest dimecres, 25 d’abril, tal com va indicar la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) i va informar la directora de l’ens, Empar Marco, la televisió d’À Punt ha començat a emetre en proves.

La plantilla taronja que informava sobre els dials de ràdio de la CVMC s’ha fos en negre i ha donat pas a una frase: “À Punt. El nou espai de comunicació valencià”.

Tot seguit han aparegut les icones d’À Punt Mèdia i unes noves plantilles per a donar pas a un nou missatge: “Amb un univers de colors inspirats en la nostra terra i en el nostre mar”.

Carregant el vídeo…

S’ha fet un record a les xarxes socials on té presència la nova radiotelevisió valenciana, “un punt de trobada” entre la CVMC i la societat que també compta amb la pàgina web.

El primer contingut que ha emés en proves la televisió d’À Punt ha sigut ‘Els Bíters’, un espai en valencià que combina la ciència i les noves tecnologies amb un degoteig de diversió adreçat als xiquets. D’aquesta manera, la televisió pública ha eixit del negre, 1.609 dies després que l’anterior govern d’Alberto Fabra tancara la radiotelevisió pública valenciana.

En tot moment, des que ha començat el contingut s’ha informat que l’emissió era en proves i s’ha comunicat a la societat valenciana que si detecta qualsevol anomalia, es pot posar en contacte amb la CVMC per a comunicar-la.

Està previst que la programació definitiva comence abans d’aquest estiu, segons va indicar fa unes setmanes Empar Marco.

Comparteix

Icona de pantalla completa