Diari La Veu del País Valencià
Lanzadera, l’acceleradora d’empreses de Juan Roig, ajuda 200 emprenedors en els seus primers 5 anys

Lanzadera, l’acceleradora d’empreses creada per l’empresari Juan Roig a València, compleix cinc anys d’activitat en els quals ha ajudat a impulsar quasi 200 empreses en un espai d’innovació, dinamització econòmica i formació d’emprenedors sota els aprenentatges del Model de Qualitat Total, model de gestió clau en l’èxit de Mercadona.

L’aposta de Roig per a donar suport a nous empresaris no es limita a Lanzadera, ja que també és impulsor essencial d’EDEM Escola d’Empresaris i creador d’Angels, la societat que inverteix en líders emprenedors, i les dues juntes conformen Marina d’empreses, una iniciativa per a la creació de riquesa, ocupació i foment de l’emprenedoria. Lanzadera és un projecte que té, des del seu origen, la vocació de crear un nou ecosistema empresarial de referència a l’estat espanyol, capaç d’atraure i desenvolupar talent.

En aquestos cinc anys, Lanzadera ha vist passar per les seues instal·lacions més de 1.000 emprenedors de tot l’estat espanyol que van presentar els seus projectes i que han rebut suport perquè les seues idees es materialitzaren en empreses sostenibles. Així, en les seues oficines s’han accelerat quasi 200 noves empreses i els emprenedors han generat 420 ocupacions. La inversió addicional aconseguida pels emprenedors per a fer caminar els seus somnis ha superat els 20 milions d’euros.

“En aquestos 5 anys hem viscut molt: satisfaccions quan un equip aconsegueix els seus objectius i desil·lusions, juntament amb ells, quan malgrat tot l’esforç un emprenedor no pot traure el seu projecte avant. En realitat és un fidel reflex del que significa emprendre. D’aquest temps destacaria tot el que hem pogut aprendre, precisament, gràcies als emprenedors, sense els quals Lanzadera no tindria sentit”, declara Juan Roig, mecenes de Lanzadera i president de Mercadona.

Comparteix

Icona de pantalla completa