Vitamines per a Fabra amb diners públics

Blanco (EUPV) es pregunta per què li han de pagar els valencians els complements vitamínics a Fabra i defèn que se les pague ell de la seua butxaca
9 març 2014 01:00h
EUPV no entén per què li li han de pagar els valencians les vitamines al president Fabra.
RedactaVeu / València
 
El diputat i portaveu adjunt d'EUPV en les Corts Valencianes, Ignacio Blanco, ha emès un comunicat sobre les últimes filtracions de l'anomenat “talp” de Presidència de la Generalitat, on es pregunta “per què li paguem les vitamines al president de la Generalitat.
 
Així en el comunicat d’EUPV, s’assegura: “L'última filtració del talp de Presidència ens porta a fer-nos diverses preguntes: per què li paguem les vitamines al president de la Generalitat? Quina és la diferència entre el públic i el privat per a Alberto Fabra? Perquè si aquestes menudeses són a càrrec del contribuent, ens preguntem què es paga ell de la seua butxaca”.
 
En segon terme, el diputat Ignacio Blanco es pregunta com pot un Govern “no ser capaç de trobar el talp entre una vintena d'alts càrrecs i funcionaris de Presidència i pretendre resoldre els problemes del País Valencià que han sigut generats per vint anys de Govern del seu propi partit, el PP?”.


next