Diari La Veu del País Valencià
El centre de menors de Bunyol denuncia la desaparició de 3 xics que van marxar sense permís

La direcció del centre de recepció de menors de Bunyol (la Foia de Bunyol) ha denunciat la desaparició de tres interns que viuen en aquestes instal·lacions en règim obert, als quals la Policia tracta de localitzar.

Així ho ha explicat la vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, després de l’acte institucional de les Corts Valencianes amb motiu del 25 d’Abril. Així, Oltra ha assegurat que la direcció del centre, d’on dissabte quatre xics van marxar “sense permís”, ha complit “rigorosament tots els protocols”, ja que va avisar “immediatament” la Policia perquè iniciara un dispositiu de cerca.

Tot i que en principi van desaparéixer quatre menors, la Conselleria ha informat que un d’ells ja ha tornat al centre. Oltra ha recordat que aquestos menors viuen en règim obert, així que “entren i ixen” i, quan es detecta que algun d’ells no ha tornat, es posa en coneixement de la policia. La vicepresidenta ha remarcat que sempre que ocorre un cas així es posa en coneixement de la policia perquè faça les investigacions convenients, els trobe i “tornen a estar en un entorn protegit”.

Oltra ha rebutjat donar més informació, ja que es tracta de menors.

Comparteix

Icona de pantalla completa