Renfe ofereix 12.500 places extra en trens d'AVE i Llarga i Mitja Distància per al pont de maig

L'oferta entre Madrid i Alacant tindrà 2.500 llocs addicionals i els Euromed i Talgo entre Barcelona i València sumaran 5.100 seients
/ València
26 abril 2018 01:00h
Per al cap de setmana i el pont, Renfe ha programat la circulació de 50 trens amb el doble de la seua capacitat habitual.

Renfe ofereix 12.500 places addicionals en trens d'Alta Velocitat (AVE), Llarga Distància i Mitja Distància amb origen i destinació a estacions valencianes durant el pont de maig.

L'operació comença aquest divendres, 27 d'abril, amb l'oferta reforçada en totes les relacions, des d'Alacant i València (o cap a aquestes estacions), i es manté fins dimecres vinent, 2 de maig, detalla la companyia ferroviària en un comunicat.

Per al cap de setmana i el pont, Renfe ha programat la circulació de 50 trens amb el doble de la seua capacitat habitual. Es reforça l'oferta de places en trens AVE que uneixen Madrid amb Alacant, la qual cosa suposa 2.500 places addicionals.

Per la seua banda, l'oferta dels serveis Euromed i Talgo es veurà reforçada entre Barcelona i València amb 5.100 places addicionals, gràcies a trens en doble composició.

El servei de trens de Mitja Distància amb origen i destinació València també es veurà reforçat puntualment amb 5.000 places addicionals. Aquests serveis incrementen la seua oferta global "per a assegurar la mobilitat en estacions intermèdies" en les relacions Barcelona-Tortosa-València, València-Alacant-Múrcia i València-Albacete-Alcázar, explica Renfe.

next