Diari La Veu del País Valencià
Grups feministes convoquen concentracions per la condemna a ‘La Manada’ per abús i no per violació

Col·lectius i associacions feministes han convocat per a aquest dijous nombroses concentracions davant les audiències provincials, ajuntaments i places de diferents ciutats i capitals de tot l’estat espanyol en protesta per la sentència a ‘La Manada’.

A València, la protesta està prevista a les 19 hores davant l’Ajuntament i una hora més tard a la seu de la delegació del govern, al carrer de Colom. També hi ha convocada una altra concentració a Alacant i una a Castelló, tot i que aquesta serà a partir de les 20 hores. A més, també s’han convocat concentracions demà al migdia davant dels jutjats o als ajuntaments en el cas d’aquelles localitats que no tinguen jutjats.

Les convocatòries contra la “impunitat de les agressions sexuals”, amb el crit de ‘No és un abús, és violació!’, estan sent difoses a través de les xarxes socials després de conéixer-se la decisió de l’Audiència de Navarra, que s’ha conegut aquest dijous i ha condemnat a nou anys de presó per un delicte continuat d’abús sexual els cinc membres de ‘La Manada’ però els ha absolt del delicte d’agressió sexual i delicte contra la intimitat per violació grupal en els Sanfermines de 2016.

Comparteix

Icona de pantalla completa