Oltra, sobre la piulada contra el PSPV: "Vaig parlar amb el president i hi estem d'acord"

La vicepresidenta rebaixa el to, però afirma que "tornaria a fer" la piulada perquè fer servir les seus dels partits per a atraure persones desafavorides "no és propi de progressistes i socialdemòcrates"video
/ València
27 abril 2018 01:00h
Mónica Oltra tornaria a escriure el tuit on va avisar el PSPV que fer servir les seus per a tramitar la Renda Garantida és propi de partits "ultres".

Mónica Oltra va parlar amb Ximo Puig just després de llançar la piulada on va retraure al PSPV que vulguera fer servir les seus per a orientar els possibles beneficiaris en la consecució de la Renda Valenciana d'Inclusió. La vicepresidenta ha explicat durant la roda de premsa posterior al Ple del Consell que Ximo Puig i ella estan en sintonia: "Vaig parlar amb el president i hi estem d'acord. No faig una cosa així sense parlar amb el president immediatament. Li vaig dir que havia escrit un tuit i que potser tindria alguna conseqüència".

Carregant el vídeo...

Preguntada per si tornaria a llançar un missatge on feia un paral·lelisme entre la proposta feta pel responsable de local del PSPV de València i assessor de Presidència de la Generalitat, Borja Sanjuán, i les pràctiques dels partits "ultres", Monica Oltra ha confessat que li ha "pegat voltes, però que "el tornaria a fer".

"Volia evidenciar que aquest tipus d'accions no són pròpies de progressistes i de la socialdemocràcia. Deia, 'se vos ha colat algú'. Això és evident", ha explicat la número 2 del Consell després de defensar la Renda Valenciana d'Inclusió com una fita de "tota la societat valenciana" i de tots els partits, no només dels del Botànic, sinó també de Ciutadans, "que va votar a favor", i "inclús del PPCV, que no va votar en contra".

next